Το  ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ διοργανώνει τον Τρίτο ετήσιο αγώνα δρόμου που θα γίνει στην περιοχή Παραλία Κύμης – Πλατάνα –  Στόμιο  στις 27 Μαΐου 2018, έχοντας σκοπό να πετύχει και τον επόμενο ευρύτερο στόχο του, που αφορά την περιοχή μας και το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν. Παπανικολάου, με την αγορά  ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ που θα γίνει Δωρεά.

Το Αγαπώ και Πράττω σε όλο το επόμενο διάστημα και έως την επίτευξη του αγώνα δρόμου θα διανέμει το αγωνιστικό ομότιτλο  Μπλουζάκι όπως κάθε χρόνο, το οποίο κοστίζει πέντε (5) ευρώ και είναι το βασικό έσοδο ως προς την επίτευξη του ποσού που χρειάζεται για να καλυφθεί ο νέος στόχος.

Όσο αναφορά την εύρυθμη διοργάνωση και την κάλυψη των αναγκών του αγώνα, προσβλέπουμε σε κάθε υλική και οικονομική βοήθεια / χορηγία, ως προς τον σκοπό αυτό.

Όλοι οι Χορηγοί που θα ενισχύσουν την προσπάθεια μας θα προβάλλονται  σε όλο το διάστημα που μεσολαβεί αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από:

Δελτία τύπου, Social media, Ραδιόφωνο, TV, Banner, Αφίσες κλπ.

 Επίσης το λογότυπο των μεγάλων χορηγών θα τυπωθεί στο καθιερωμένο μπλουζάκι του αγώνα το οποίο εκδίδεται και μοιράζεται σε χιλιάδες κομμάτια .

 Θα ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά η ενίσχυση και συμβολή σας, στην διαρκή προσπάθεια μας για βελτίωση και εξέλιξη των συνθηκών διαβίωσης της περιοχής μας.