Προκύρηξη Αγώνα

 

Το “Αγαπώ & Πράττω “ διοργανώνει τον 2ο ετήσιο, φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου , την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ανοίξουν από  Δευτέρα 29/5 και θα κλείσουν Τετάρτη 14/6 στις 12 το μεσημέρι

Στοιχεία αγώνα:

Ημερομηνία διεξαγωγής:

Κυριακή 18 Ιουνίου.

Ώρα προσέλευσης : 08:00

Λήξη διοργάνωσης : 13:00

 

Σημείο εκκίνησης τερματισμού:

Γήπεδο ποδοσφαίρου Μονοδρίου, Κύμης.

Απόσταση αγώνων:10χλμ. & 5χλμ. (περπάτημα- τρέξιμο), 400μ. για παιδιά και 50μ. ΑΜΕΑ.

Περιγραφή διαδρομής:

Ο αγώνας έχει αφετηρία και τερματισμό το χωριό του Μονοδρίου της Κύμης. Οι δρομείς έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν αγώνα, διασχίζοντας τα γραφικά χωριά των Μονοδρίου, Βρύσης και Κοίλι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Ολόκληρη η διαδρομή αποτελείται από άσφαλτο, περνώντας κάτω από έλατα, πλατάνια και άλλα δέντρα, με συνέπεια οι δρομείς να τρέξουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής υπό σκιά. Πρόκειται για μία αρκετά παρθένα περιοχή, όπου δεν έχει διαβρωθεί ιδιαίτερα από οικιστική ανάπτυξη, ενώ ο μικρός πληθυσμός της περιοχής, σημειολογικά δίνει το στίγμα του σε μία περιοχή αρκετά παρθένα και μακριά από άναρχες οικοδομικές παρεμβάσεις. Το σίγουρο είναι ότι κατά την διάρκεια του αγώνα σας, θα εκπλαγείτε από την φύση και από τα πανέμορφα τοπία που θα αντικρύσετε. Ο δρόμος που διεξάγεται ο αγώνας, είναι του οδικού επαρχιακού δικτύου, ήπιας ή καθόλου κυκλοφορίας, καθώς πολύ λίγα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν το εν λόγω δίκτυο.

Τροφοδοσία:

Στη διαδρομή των 10χλμ. θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας νερών στο 5ο χλμ, ενώ στον τερματισμό θα υπάρχει εμφιαλωμένο νερό, μπανάνες ,και άλλα προϊόντα των χορηγών.

 

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:

Η χρονομέτρηση (προαιρετική) για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. θα γίνει ψηφιακά με chip στο δρομικό παπούτσι και τα επίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τους αγώνες, ενώ θα δημοσιευθούν αφού επικυρωθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών θα έχουν τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων και οφείλετε σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Επίσης δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων τους. Με την εγγραφή – συμμετοχή στον αγώνα αναλαμβάνουν ατομική ευθύνη. Για τα παιδιά που συμμετέχουν την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι κηδεμόνες τους.

Έναρξη και πέρας διανομής των αριθμών:

Η έναρξη της διανομής των αριθμών θα γίνει την Κυριακή 18 Ιουνίου τις ώρες

08:00π.μ – 09:30π.μ.

Την ίδια χρονική στιγμή οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να χρονομετρηθούν θα παραλαμβάνουν το ειδικό chip.

Πρόγραμμα:

08:00-09:30 Παραλαβή αριθμών και chip χρονομέτρησης –Παραλαβή μπλούζας για αυτούς που έχουν κάνει ηλεκτρονική εγγραφή και δεν έχουν παραλάβει τις μπλούζες από τα σημεία  εγγραφών και εγγραφές για όσους δεν έχουν ήδη εγγραφεί.
09:45 Εκκίνηση Αγώνα Α.Μ.Ε.Α 50μ. – Απονομές
10:00 Εκκίνηση Παιδικού Αγώνα 400μ.
10:30 Κοινή Εκκίνηση Αγώνων Δρόμου 5χλμ & 10χλμ
10:30 Έναρξη  δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.
12:30 Τελετή λήξης  δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά
13:00 Απονομές

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν:

(α) τα 5 χλμ σε 50 λεπτά και

(β) τα 10,5 χλμ σε 1,45 λεπτά.

Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

 

Έπαθλα:

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άντρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στις κατηγορίες των 5 &10 χλμ , καθώς και στη κατηγορία των 400μ, ενώ στη κατηγορία των 50 μ. θα βραβευτούν με μετάλλιο όλοι οι συμμετέχοντες.

Οι απονομές των κυπέλλων για τα αγωνίσματα των των 400μ  , 5 και 10 χλμ θα πραγματοποιηθούν 30 λεπτά μετά το πέρας του αγώνα. Οι απονομές. και 50μ. θα πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Επίσης στους δυο πρώτους νικητές του αγώνα των 10χλμ της κατάταξης ανδρών και γυναικών παράλληλα με την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων θα τους δοθούν ως δώρο ένα ρολόι της εταιρείας Souunto στον καθένα από αυτούς.

Στους δυο πρώτους νικητές του αγώνα των 5χλμ της κατάταξης ανδρών και γυναικών παράλληλα με την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων θα τους δοθούν ως δώρο ένα ρολόι αντρικό της εταιρείας ESPRIT και ένα γυναικείο κόσμημα.

Στους δυο πρώτους νικητές του αγώνα των 400μ. της κατάταξης αγοριών και κοριτσιών παράλληλα με την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων θα τους δοθούν ως δώρο ένα Σετ πέδιλα περιλαμβανόμενο μάσκα αναπνευστήρα σιλικόνης της εταιρείας Tusa sport στον καθένα από αυτούς

Σε όλους τους συμμετέχοντες των 50μ. παράλληλα με την απονομήή μεταλλίων θα τους

δοθούν ως δώρο και  από ένα ζευγάρι γυαλιά κολύμβησης της εταιρείας View.

Περίοδος εγγραφής:  Κατά την περίοδο των εγγραφών οι δρομείς θα μπορούν πληρώνοντας το αντίτιμο της συμμετοχής τους να προμηθεύονται το μπλουζάκι του αγώνα.

Είδη εγγραφής: Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

Ατομικές εγγραφές : Οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και

Ομαδικές εγγραφές : Ελάχιστος αριθμός μελών σε μια ομάδα είναι τα 10 άτομα.

Η ημερομηνία λήξης όλων των εγγραφών είναι Τετάρτη 14/6/2017 στις 12 το μεσημέρι .

 

Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για όλες τις αποστάσεις, είναι 5€ και 7€ με chip χρονομέτρησης (προαιρετικό).

Τα χρήματα θα διατεθούν για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων του μικρού Κωνσταντίνου.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Μπλουζάκι του αγώνα, αριθμό δρομέα, ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip (προαιρετικό).

Δηλώσεις συμμετοχής – Τρόπος εξόφλησης εγγραφής:

ΒΗΜΑ 1ο: Οι αθλητές δηλώνουν συμμετοχή με:

Απαραίτητη προϋπόθεση η πληρωμή του κόστους συμμετοχής.

Στην περίπτωση κατάθεσης στην τράπεζα θα πρέπει να αποσταλεί

το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: agapwkaiprattw@hotmail.com

Προσοχή

Στο έντυπο κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, διαφορετικά δεν είναι εφικτή η επιβεβαίωση συμμετοχής.

Σημείωση

Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τράπεζας που πιθανών προκύπτουν από την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης βαρύνουν αποκλειστικά τον συμμετέχοντα.

Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο ,θα ακυρώνεται.

ΒΗΜΑ 2ο: Τις ημέρες και ώρες που έχουν οριστεί, οι δρομείς που έχουν δηλωθεί καλούνται να παραλάβουν τα νούμερα του αγώνα καθώς και τα chip χρονομέτρησης τους για όσους επιθυμούν.

Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα φροντίσει το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης. Στο χώρο θα υπάρχει και ένα πυροσβεστικό όχημα με την ομάδα εθελοντών Οχτωνιάς.

Α’ Βοήθειες: Oι διοργανωτές έχουν φροντίσει κατά την διεξαγωγή του αγώνα για την παρουσία ιατρών καθώς και ασθενοφόρου του Νοσοκομείου Κύμης.

Πληροφορίες- επικοινωνία:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους παρακάτω τρόπους:

www.agapwkaiprattw.gr

e-mail :  agapwkaiprattw@hotmail.com

Facebook  : www.facebook.com/agapwprattw

Στα  τηλ. 6948823042 – 6978231556